Ποιοι είμαστε

THE CLEANERS - Hygienic Services

Η εταιρεία THE CLEANERS – Hygienic Services, δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει αποτελεσματικές εξατομικευμένες υπηρεσίες, στον τομέα των απολυμάνσεων, των απεντομώσεων, των μυοκτονιών και σε κάθε προσβολή από παράσιτα.

Σκοπός της εταιρείας είναι να περιορίσει και να αποτρέψει την δράση εντόμων, τρωκτικών και λοιπών επιβλαβών οργανισμών στους χώρους διαβίωσης και εργασίας, σε έπιπλα και εξοπλισμό αλλά και σε προϊόντα.

Ιδρυτές της εταιρείας, Νίκος Κόκκινος (γεωπόνος ΓΠΑ) και Γιώργος Μπουλούκος (δικηγόρος και πρώην συμπαραστάτης του πολίτη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου), από θέσεις ευθύνης, στην διάρκεια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, έχουν κοινή φιλοσοφία την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών στον κάθε πελάτη, απόλυτα προσαρμοσμένων στις ανάγκες του. Αυτό τους οδήγησε και στην ίδρυση της εταιρεία.

Αποστολή

Αποστολή μας είναι να μπορεί ο πελάτης μας:

  • να χρησιμοποιήσει το σπίτι του χωρίς κανένα περιορισμό,
  • να απολαύσει τον εξωτερικό χώρο της οικίας χωρίς ενοχλήσεις από «απρόσκλητους επισκέπτες»,
  • να εργαστεί στον επαγγελματικό του χώρο,
  • να εκμεταλλευτεί τον επαγγελματικό του χώρο χωρίς ενδοιασμούς,
  • να παρέχει τις υπηρεσίες του απρόσκοπτα.

Όραμα

Το όραμά μας είναι να είμαστε οι καλύτεροι στο να κάνουμε τους πελάτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς στο χώρο τους (οικία, κήπο, γραφείο, αυτοκίνητο, επαγγελματικό χώρο) και να αισθάνονται απόλυτα ελεύθεροι να κινηθούν. Να χρησιμοποιούν τα αγαπημένα τους αντικείμενα (οικιακά σκεύη, αντικείμενα γραφείου, καρέκλες, καναπέδες, κρεβάτια, παιχνίδια, οικιακά σκεύη) χωρίς ενδοιασμό.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας αποτυπώνεται στο σύνθημά μας «Νιώσε Ασφαλής – Νιώσε Ελεύθερος» (Feel Safe – Feel Free). Προτεραιότητά μας είναι να αισθάνεται ασφαλής ο κάθε πελάτης μας με:

  • Την ενημέρωση και τις πληροφορίες που του παρέχουμε, για να αποφασίσουμε την ενδεδειγμένη διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος.
  • Την αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας.
  • Την επικοινωνία μαζί μας και την παροχή συμβουλών σε τακτική βάση.
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com